Linde Werdelin Spidolite II

48.500 kr.

Her har du en unik mulighed for at købe et fantastisk nummer ét Linde Werdelin. Dette i forvejen unikke ur, med en smuk blå skive der brydes med orange skrift, er kun produceret i 75 eksemplarer, og dette ur er nummer 1! Linde Werdelin er et dansk projekt - produceret i Schweitz og innovativt design i Schweizisk kvalitet. Uret er med ”skeleton” titanium kasse, 44/46 mm., der syner mindre med en utrolig bærekomfort, og automatisk værk med 42 timers gangreserve. Uret henvender sig til den aktive samler, med sans for det helt unikke, og som tør skille sig ud.

Mærke:Linde Werdelin
Model:

Spidolite II (Nr. 1/75A)

Reference:

A.SLTB II.1

Årgang:2013
Tilbehør:

Boks(e)/certifikat

Funktioner:
Størrelse:

44/46 mm

Stand:

90%

Få mere information om uret

 

DIN SIKKERHED

Sikkerhed for at finde netop dit drømmeur. Og naturligvis sikkerhed for ægthed, kvalitet og stand til den rette pris. 

VI AFSENDER I DAG

VI AFSENDER IDAG

Hurtigt fra butik til håndled. Uret sendes straks med Postnord eller anden kurérservice, når den aftalte pengeoverførsel er registreret.

GARANTI

Garanti for tryghed før, under og efter købet. Vi giver altid 14 dages fortrydelsesret og 24 mdr. reklamationsret, så du kan være helt tryg.

SIKKER BETALING

Vi er naturligvis underlagt dansk købelovgivning. Betalinger foregår via straksoverførsler, og Unique Watches udsteder faktura på samtlige handler efter særlige danske momsregler.


Unique Watches ApS
Gammel Kongevej 137A, st.
1850 Frederiksberg C 

 +45 20 93 44 73
info@unique-watches.dk 

CVR nr.: 40 04 82 27

flogo-HexRBG-Wht-58
instagram-58