TEMPI SELECTION


TEMPI SELECTION

Sælg dit ur

TEMPI MARKET

Sælg dit ur

Til den professionelle urhandler og den kræsne urentusiast.

Tempi Selection er en ny og eksklusiv mobil handelsplatform for dedikerede urentusiaster og professionelle, der ikke vil spilde sin tid på ordinært udvalg og useriøse bud. Her kan du lave en god urhandel i det tempo, som passer til netop dit temperament og behov. Tempi Selection gør det nemt at finde en køber til dit ur, og omvendt nemt at finde dit første eller næste ur til samlingen.

Gå på opdagelse i Tempi Selection og find dit drømmeur her, når det passer bedst ind i din tid - den korte vej fra sælger til købers håndled. Udover at være en eksklusiv mobil handelsplatform, er Tempi appen ligeledes en kilde til inspiration og viden om ure - et urfællesskab på din smartphone.

Tempi er både for den private sælger, såvel som den professionelle. 

Brug tiden bedre på Tempi.

Til den professionelle urhandler og den kræsne urentusiast

Tempi appen er en ny og eksklusiv mobil handelsplatform for dedikerede urentusiaster og professionelle, der ikke vil spilde sin tid på ordinært udvalg og useriøse bud. Her kan du lave en god urhandel i det tempo, som passer til netop dit temperament og behov. Tempi gør det nemt at finde en køber til dit ur, og omvendt nemt at finde dit første eller næste ur til samlingen.

Gå på opdagelse i Tempi udvalget og find dit drømmeur her, når det passer bedst ind i din tid - den korte vej fra sælger til købers håndled. Udover at være en eksklusiv mobil handelsplatform, er Tempi appen ligeledes en kilde til inspiration og viden om ure - et urfællesskab på din smartphone.

Tempi er både for den private sælger, såvel som den professionelle. 

Brug tiden bedre på Tempi.

Er du ny bruger på Tempi Selection, skal du først hente Tempi app på App Store eller Google Play. Derefter skal du oprette din profil i Tempi app - og så kan du derefter bruge Tempi app administrationssystemet.

God fornøjelse!


Hent Tempi på App Store eller Google Play i dag og sælg eller køb ure på Tempi Selection

Icon App Store 150
Icon Google Play 150

Betingelser og Service/Leveringsvilkår gælder her i Tempi Selection udelukkende kun for ure præsenteret og leveret af Unique Watches ApS.

Ure som er præsenteret og leveres af tredjepart herunder privatpersoner og tredjepartsleverandører er ikke omfattet af gældende vilkår af Unique Watches ApS

guaranteed

DIN SIKKERHED

Sikkerhed for at finde netop dit drømmeur. Og naturligvis sikkerhed for ægthed, kvalitet og stand til den rette pris. 

delivery

VI AFSENDER I DAG

VI AFSENDER IDAG

Hurtigt fra butik til håndled. Uret sendes straks med Postnord eller anden kurérservice, når den aftalte pengeoverførsel er registreret.

tag

GARANTI

Garanti for tryghed før, under og efter købet. Vi giver altid 24 mdr. reklamationsret, så du kan være helt tryg.

credit-card

SIKKER BETALING

Vi er naturligvis underlagt dansk købelovgivning. Betalinger foregår via straksoverførsler, og Unique Watches udsteder faktura på samtlige handler efter særlige danske momsregler.


UW-logo-neg

Unique Watches ApS
Gammel Kongevej 137A, st.
1850 Frederiksberg C 

 +45 20 93 44 73
info@unique-watches.dk 

CVR nr.: 40 04 82 27

Servicevilkår

Privatlivs- og cookiepolitik

Leveringsbetingelser for annoncer og abonnement

flogo-HexRBG-Wht-58
instagram-58